Öppna – stäng meny

Susanne

Om mig

 

 • Jag har sedan min barndom haft förmånen att ha kontakt med nära och kära i andevärlden. Min mormor gick över till andevärlden när jag var sex år. Det var vår nära kontakt som banade min väg för fortsatt utveckling inom det mediala området.
      Mina två underbara barn är viktiga för mig, de inspirerar mig och ger mitt liv extra krydda. Detta gör också min man och resten av min stora härliga familj, och även alla mina underbara vänner.
      Livet här och nu är viktigt för mig, helhet och reflektion behövs för att finna balans i vardagen. Njuta av stunden, att fylla min dag med det som ger glädje, sanning, gemenskap och det som får min kropp och själ att må bra. Jag älskar människor och möten.
      Mitt arbete som medium är ett livsprojekt som började med min mormor och fortsätter nu där jag möter människor individuellt eller i grupp. Jag har sökt mig till engelska lärare/medium för min vidare utveckling av mediumskapet, både inom Sverige och i England. I England är det Stansted Hall/Spiritualist National Union och Ershamstar.
 • Mina lärare är: Colin FryCarol EllisAngela McInnesSheila French och Tim Abbott.
      Spiritualismen har i England en annan plattform än här i Sverige. Det finns en helt annan historia där när det gäller möten med andevärlden. Det är viktigt för mig eftersom jag då kan få en bredare förståelse och en ökad kunskap.
      Mitt mediala arbete ger mig möjlighet att sprida kunskap om Spirutalismen och kunskap från andevärlden till de människor som söker dessa svar. Dessa andliga möten främjar och tillåter var och en av oss att växa psykologiskt och andligt. Jag vill förmedla och dela med mig av min tro där den jordliga döden leder in till ett nytt liv. Det stärker oss till att få en ökad självkännedom och en trygghet och tillit. Dessa möten behövs enligt mig för att förena oss med vår sanning.